Ontmoet
de onderneemster

Sanne Grieten

Wie is Sanne Grieten?

Sanne Grieten is de zaakvoerster van Entreprendre, het brein achter het idee en de creativiteit om het uit te bouwen tot een succes.

Het idee achter

Entreprendre

Aangezien ik al jaren kamp met psychiatrische stoornissen was het voor mij wel al duidelijk dat ik een business wou opstarten rond Mental Health. Echter, wist ik nog niet goed hoe of wat ik wou verkopen. Na lang puzzelen en mijn sterktes/zwaktes in beeld te brengen, ben ik uiteindelijk op Entreprendre gekomen.

Feel Pretty. inside out.

Aangezien we bij Entreprendre de Geestelijke Gezondheid hoog in de vaandel houden, willen we natuurlijk mensen aanmoedigen om self-care en een me-time toe te passen in hun dagelijks leven en ritme. De onderneemster, Sanne Grieten, vindt dan ook dat ze niet enkel kleding moet verkopen waar mensen zich zelfzekerder, beter en mooier invoelen. Neen. Entreprendre verkoopt alsook producten om jezelf mee in de watten te leggen: haarproducten, bad- en of doucheproducten, haarverzorging, etc. Maar ook lifestyleproducten zoals kaarsen en cadeau’s komen in onze webshop van pas! 

Mijn visie & missie

@weareentreprendre

neem contact op